FILMA24 — Filma me titra shqip

Entertainment

Download FILMA24 — Filma me titra shqip Apk For PC,Laptop,Windows 7,8,10.

We provide FILMA24 — Filma me titra shqip 1.0.6 APK file for PC (Windows 7,8,10).
FILMA24 — Filma me titra shqip is a free Entertainment app.
DownloadAPKPC.com helps you to install any apps or games available on Google Play Store. You can download Apps Apk to desktop of your PC with Windows 7,8,10 OS, Mac OS, Chrome OS or even Ubuntu OS. Also you can download apk files for your phones and tablets (Samsung, Sony, HTC, LG, Blackberry, Nokia, Windows Phone and other brands such as Oppo, Xiaomi, HKphone, Skye, Huawei…).
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for FILMA24 — Filma me titra shqip 1.0.6 APK without any modifications.

The average rating is 4.62 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about FILMA24 — Filma me titra shqip then you may visit FILMA24 – Filma me titra shqip support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. FILMA24 — Filma me titra shqip is the property and trademark from the developer FILMA24 – Filma me titra shqip.

FILMA24 për Android ju mundëson të shfletoni, shikoni dhe të shkarkoni filmat më të fundit me titra shqip në telefonin ose tablet-in tuaj.

FILMA 24 ka, ndër të tjera, këto karakteristika që e diferencojnë nga të gjithë aplikacionet e tjerë në Play Store:

•  Renditje të filmave sipas kategorive të ndryshme, sipas shikueshmërisë dhe sipas vlerësimit.
•  Filmat mund të shfaqen edhe të detajuar.
•  Preferenca për të filtruar filma për të rritur.
•  Dizajn modern dhe i optimuar për të gjitha versionet e Android.
•  Mundësi për të kërkuar filma specifikë sipas dëshirës.
•  Mundësi për të shkarkuar filma.
•  Deri në pesë herë më i shpejtë se cdo aplikacion tjetër i këtij lloji.

Aplikacioni përmban reklama, të cilat janë jo-intruzive, të pastra nga viruset dhe nuk shfaqen vend e pa vend. Ne po punojmë në një version PRO që do të vijë së shpejti!

Nëse keni sugjerime, ankesa apo thjesht dëshironi që të na mbështesni, ju lutem përdorni funksionin \”Feedback\” të aplikacionit.
Gjithashtu lutemi që ta vlerësoni aplikacionin me 5★ dhe ta ndani me miqtë tuaj.

Important notice: FILMA24 is merely a means to browse the content it gets from non-affiliated third parties. For more information, please check the About section in the app.

Version: 1.0.6

File size: 5.46MB

Requires: Android 4.1+

Package Name: tv.filma24.jbu

Developer: FILMA24 – Filma me titra shqip

Updated: March 12, 2018

Price: Free

Rate 4.62 stars – based on 434 reviews

Just Download Latest Version FILMA24 — Filma me titra shqip Apk For PC Windows 7,8,10,Xp And Laptop Now! To Download FILMA24 — Filma me titra shqip App For PC Version,users need to install an Android Emulator like Xeplayer. With Xeplayer,you can Download FILMA24 — Filma me titra shqip App for PC version on your Windows 7,8,10 and Laptop.

How to Play FILMA24 — Filma me titra shqip on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install XePlayer Android Emulator.Click "Download XePlayer" to download.

2.Run XePlayer Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search the FILMA24 — Filma me titra shqip and download,

Or import the apk file from your PC Into XePlayer to install it.

4.Install FILMA24 — Filma me titra shqip for PC.Now you can play FILMA24 — Filma me titra shqip on PC.Have fun!